SYABAS “CAREER CURIOUS”

mr prezSalam,

Tahniah dan syabas kepada Angkatan 80-84 kerana telah berjaya menganjurkan program”Career Curious” di MRSM Alor Gajah pada 20-21 April 2013. Setinggi- tinggi penghargaan kepada para penceramah dari Angkatan-angkatan lain yang telah turut sama meluangkan masa, tenaga, ilmu dan ilham; memastikan kejayaan program ini.

Saya amat berbangga kerana program ini secara keseluruhannya telah berjaya menyatukan dan mengeratkan silaturrahim antara ahli Ansara Seremban. Tidak keterlaluan juga andai saya nyatakan dari penerimaan anak-anak didik di Alor Gajah, mereka terkesan dan mudah-mudahan impak ini akan membantu mereka memilih hala-tuju kerjaya mereka.

Semoga kesuksesan program ini menjadi inspirasi kepada yang lain untuk penganjuran program-program mesra masyarakat yang lebih baik di masa mendatang. Sesungguhnya “Career Curious” telah mengharumkan nama Ansara Seremban.

Sekian, Wassalam.

Zainal Hisham Yusuf
Presiden
Ansara Seremban

About ansaraseremban
Alumni MRSM Seremban MRSM Seremban ditubuhkan tahun 1972. Ansara Seremban mempunyai 1800 ahli. Kini bernaung di bawah ANSARA dan bergerak sebagai cabang dikenali dengan ANSARA Seremban.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: